Sluiten Routebeschrijving Bel ons

Voor bewoners

Alle contactgegevens en informatie

Huuropzegging & Wijzigingen

Huuropzegging

Het beëindigen van de huurovereenkomst van woonwagen en/of standplaats dient altijd schriftelijk te gebeuren, met inachtneming van de opzegtermijn, die bedraagt 1 maand.

Wijzigingen 

Als u iets wil veranderen aan de huurwoonwagen of aan de standplaats neem dan altijd vooraf contact met ons op.

Contact opnemen

Reparatie of onderhoud

Reparatieverzoeken

Wanneer er een reparatie noodzakelijk is aan uw huurwoonwagen of aan uw huurstandplaats dan kunt u dat telefonisch melden. Indien nodig zal onze beheerder een afspraak met u maken voor een inspectie.

Rioolreiniging

Bij het verhelpen van een rioolverstopping komt het voor dat de oorzaak wordt gevonden in het gedeelte van de afvoer dat tot de woonwagen behoort. Als deze wagen uw eigendom is, dan komen de kosten ook voor eigen rekening.

Storing CV ketel

Huurt u een combiketel of een geiser, dan belt u bij storingen rechtstreeks met de verhuurder van het toestel. Meestal staat het telefoonnummer op uw huurtoestel vermeld.

Ongedierte

Als u last heeft van ongedierte zoals ratten, muizen of mieren, dan kunt u dit melden bij uw gemeente. Een medewerker van uw gemeente neemt contact met u op. Hij/zij komt indien nodig langs om de situatie te bekijken en geeft advies of zorgt dat de oorzaak wordt aangepakt.

Openbare verlichting en groen

Bij klachten over de straatverlichting en de openbare groenvoorziening kunt u dit melden bij uw gemeente.